Makkelijk online je abonnementen managen Stop stilzwijgende contract verlenging
          Woensdag, 18 Oktober 2017

Ontspannen organiseren

Vanaf vandaag ben je weer een stapje dichter bij je ideaal van een wereld waarin jij lekker met je voeten omhoog een drankje kunt drinken terwijl anderen je belangrijke zaken voor je regelen. Eén van die zaken is namelijk het beheer van je abonnementen. Want als je een beetje leeft heb je er al snel een handvol te pakken; de sportschool, je internetgebruik en je mobiele telefoonrekening bijvoorbeeld. En al die abonnementen hebben hun eigen opzegtermijn van een x aantal maanden, weken of dagen.

Dat wordt dus iedere dag vuistdikke multomappen inkijken om jezelf een beetje op de hoogte te houden, je vrienden minder zien omdat jij zelf zo graag kleine lettertjes aan het lezen bent. Kortom, een hoop gedoe aan je kop terwijl het allemaal veel simpeler kan.

Om vanaf nu te voorkomen dat je automatisch vast zit aan nog een periode bij dezelfde aanbieder voeg je voortaan gewoon je abonnementen toe aan je Abo-Nee account. Zie het maar als een knoop in een digitale zakdoek. Wanneer de opzegtermijn van een van je contracten dan in zicht komt, ontvang je hiervan automatisch een waarschuwing via e-mail. In de mail staat een link naar de pagina die bij het contract hoort, waar je met de bekende druk op de knop een opzegbrief print en er ook nog eens interessante (overstap-) aanbiedingen voor je klaar staan.

Vragen? Geen vragen? Mooi...

Meld je dus snel aan (dat kan al met alleen je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord), voeg je abonnementen toe en relax. Mocht je nog een vraag hebben dan kun je kijken bij 'vragen' want daar hebben we de meest gestelde vragen voor je beantwoord.Inloggen

e-mailadres


wachtwoord


pijltjeinloggen

pijltjewachtwoord vergeten?
pijltjenog geen gratis account?